Η Τεχνολογία του Μήνα

Σύστημα εξ αποστάσεως παρακολούθησης και διαχείρισης κτηνοτροφικών μονάδων και θερμοκηπίων

Written by  |  Monday, 08 April 2019 00:00  |  Published in Η Τεχνολογία του Μήνα

Ουγγρική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της τεχνολογίας στην αγροδιατροφή από το 2013, έχει αναπτύξει ένα σύστημα που επιτρέπει την εξ αποστάσεως - μέσω internet - παρακολούθηση και διαχείριση εκτροφείων και θερμοκηπίων από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. H εταιρία σήμερα απασχολεί έξι εργαζομένους με την πλειονότητα των πελατών της να προέρχονται κυρίως από την εγχώρια αγορά.

Τεχνογνωσία για την κατασκευή σανίδων, φραχτών και επενδύσεων κατασκευασμένων από συνθετικά υλικά από ξύλο και πλαστικό

Written by  |  Monday, 21 January 2019 00:00  |  Published in Η Τεχνολογία του Μήνα

Τσεχική ΜΜΕ προσφέρει τεχνογνωσία για την κατασκευή σύνθετων υλικών από ξύλο και πλαστικό που προορίζονται για την παραγωγή σανίδων, φραχτών και επενδύσεων. Πρόκειται για μια αποδεδειγμένη τεχνολογία με εγγύηση 25 ετών για τα παραγόμενα προϊόντα η οποία μπορεί να υλοποιηθεί εύκολα καθώς η εγκατάσταση παραγωγής μπορεί να δημιουργηθεί σε λίγους μήνες.

Έξυπνο σύστημα θέρμανσης δαπέδου για γραφεία

Written by  |  Monday, 17 December 2018 00:00  |  Published in Η Τεχνολογία του Μήνα

Ισπανική εταιρία (start-up) έχει αναπτύξει ένα έξυπνο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης για γραφεία σε επαγγελματικούς χώρους. Η τεχνολογία επιτρέπει σε κάθε εργαζόμενο να διαμορφώσει τη δική του θερμική άνεση μέσα σε ένα χώρο γραφείων, δημιουργώντας ένα θερμοκρασιακά κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον. Η προτεινόμενη λύση συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια στη μείωση του σχετικού κόστους για θέρμανση.


Page 1 of 5

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ