Διαφημιστείτε μαζί μας

Written by Super User Created: Thursday, 12 June 2014 17:28

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ


Σε ένα τεχνολογικό περιβάλλον που μεταβάλλεται διαρκώς, αλλά και αναπτύσσεται σε νέα πεδία, η συνεχής ενημέρωση του τεχνικού κόσμου είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Στην προσπάθειά μας αυτή, προσδοκούμε ότι θα έχουμε την ουσιαστική συμβολή του τεχνικού και επιστημονικού δυναμικού που πρωτοπορεί στην ανάπτυξη και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι σελίδες του περιοδικού “Σύγχρονη Τεχνική Επιθεώρηση” είναι ανοιχτές σε συνεργασίες που υπηρετούν αυτόν τον σκοπό. Επίσης, οι σελίδες του περιοδικού και οι διαφημίσεις προβάλλονται στο site μας www.mte.gr, όπου μπορείτε να δείτε τους διαφημιζόμενους του τρέχοντος τεύχους στον τομέα «ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ».
 
Σχετικά με τη μορφή που μπορεί να πάρει μία πιθανή συνεργασία μαζί σας, διευκρινίζουμε ότι μπορεί να είναι:
 
1.Τεχνικά επιστημονικά άρθρα που να εμβαθύνουν σε θέματα τεχνολογικών εξελίξεων στους παραπάνω τομείς. 
 
2.Τεχνικά άρθρα που να παρουσιάζουν συγκεκριμένες τεχνολογικές εφαρμογές, νέες απαντήσεις σε τεχνολογικά προβλήματα. Πρέπει να διευκρινίσουμε εδώ ότι δεν εννοούμε την τεχνική περιγραφή συγκεκριμένων προϊόντων, αλλά την φιλοσοφία και την τεκμηρίωση της τεχνικής  λύσης που δίνεται.

3.Τεχνική παρουσίαση νέων προϊόντων των εταιριών.

4.Δελτία τύπου των εταιριών, αναφορικά με επιχειρηματικές ή άλλες δραστηριότητες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού.

5.Διαφημιστικές καταχωρήσεις στο περιοδικό. Οι διαφημιζόμενοι θεωρούνται σύγχρονοι επενδυτές, που μέσω του περιοδικού κτίζουν προσωπικό κώδικα αρχών, λειτουργώντας αυτόνομα, σύμφωνα με τις επιδιώξεις και το προσωπικό τους συμφέρον.

Χρέωση υπάρχει ΜΟΝΟ για τις διαφημιστικές καταχωρήσεις, με βάση σχετικό τιμοκατάλογο που έχει καταρτιστεί. Διευκρινίζεται επίσης ότι καμιά μορφή συνεργασίας δεν προϋποθέτει κάποια άλλη, αλλά εξετάζεται αυτοτελώς.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε τον τιμοκατάλογό μας. e-mail : ntsounis@mte.gr

 

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ